The Manta Resort (1)

Rekommenderade hotell i Tanzania

Rekommenderade hotell i Dar es Salaam

Ramada Resort Dar es Salaam

Prisvärt boende med hög klass och privat strand i Dar es Salaam.

Protea Hotel Courtyard

Ett vackert hotell i Tanzanias finansiella centrum. Härifrån har man en bra utgångspunkt för att utforska staden och de närliggande öarna.

Sea Cliff Hotel

Ett lyxigt hotell med en underbar utsikt.

The Amariah Boutique Hotel City Center

Ett bra budgethotell i centrala Dar es Salaam.

Rekommendera hotell på Zanzibar

Emerson on Hurumzi

Budgetboende i Zanzibar City perfekt för den som vill utforska och bo nära Stone Town.

Chapwani Private Island

En privat liten paradisö utanför Zanzibars kust. Hotellet låter dig bo i en orörd och vild miljö med vackra stränder och kristallklart vatten. Vad kan vara mer romantiskt än att vara tillsammans på en öde ö?

The Seyyida Hotel & Spa

Ett lyxigt budgetalternativ i Stone Town som erbjuder rum med swahilisk inredning. Hotellet har en takrestaurang med utsikt över stenstaden, där man serverar färska fisk- & skaldjursrätter. The Seyyida Hotel är otroligt vackert med fina detaljer i arkitekturen. På anläggningen finns även spa där man kan gå på masssage och olika skönhetsbehandlingar.

The Palms

Lyxhotellet The Palms ligger längs paradisstrandet bjewuu beach. På hotellet finns också ett dykcenter, spa och pool. Villorna är stora och rymliga och inredda i en vacker miljö. Restaurangen serverar förstklassig mat och har även 2 barer.

Zanzi Resort

Zanzi Resort bjuder på lyxiga villor vid stranden med förstklassig service. Alla villor har en egen uteplats med pool, lusthus, trädgård och havsutsikt. Zanzi Resort är ett av Zanzibars mest romantiska hotell.

Anna of Zanzibar

Lyxiga villor belägna på den östra kusten av Zanzibar på Bwejuu Beach. Stone Town ligger endast en timme bort och området runtomkring hotellet är sagolikt vackert. Ett romantiskt hotell med trevlig personal.

Zanzibar hotel (1)

Next Paradise Boutique Resort

Ett underbart hotell med en vit strand och korallrev utanför hotellet. Restaurangen serverar färsk fisk- & skaldjursrätter och swahiliska rätter. Wi-Fi är gratis och avståndet till Stone Town är cirka 47 kilometer.

Mbuyuni Beach Village

Hotellet är beläget på den vita sandstranden som går mellan Paje och Jambiani. Rummen är bungalows som är omgivna av en tropisk trädgård. Jambiani ligger cirka 2 kilometer från hotellet. Mbuyuni Beach Village är en mysig anläggning där det finns restaurang med utsikt över havet.

Princess Salme Inn

Ett prisvärt boende med ett utmärkt läge på Zanzibar. Anläggningen är simpel, men personalen är gästvänlig och gör allt för att sina gäster ska trivas.

Rekommenderade hotell på Mafia Island

Kinasi Lodge

Ett bra boende om man vill utforska den orörda paradisön Mafia Island. Personalen är hjälpsamma och hotellet är väldigt prisvärt.

Mafia Island Lodge

Detta hotell är beläget vid stranden och är ett bra alternativ om man vill på bo Mafia Island.

Butiama Beach

Ett enkelt och trevligt boende på Mafia Island som erbjuder prisvärda rum i ett bra läge.

Rekommenderade hotell på Pemba Island

The Manta Resort

Ett unikt hotell med ett härligt läge på Pemba Island. Hotellet är dessutom Indiska Oceanens enda undervattenshotell. På The Manta Resort får man en oförglömlig upplevelse, som utan tvekan är värt pengarna det kostar att bo där. Undervattenshotellet är ett flytande hotellrum och har ett rum som är beläget helt under havsytan med tropiska fiskar simmandes utanför.

Pemba Lodge Ltd

En vacker lyxresort på Pemba Island som trots sin lyx är väldigt prisvärd. Personalen är otroligt service minded och miljön runt omkring hotellet är nästintill magisk.

Leave a Reply